duminică, 20 martie 2016

Examen MIR Spania - modele de examen + raspunsuri (sesiunea 2015/2016)

Vrei sa fii medic rezident in Spania?

Anul acesta te pregatesti pentru examenul MIR si ai vrea sa vezi cam ce tip de subiecte te asteapta?

Esti curios sa afli care au fost subiectele de la MIR sesiunea 2015/2016?

Perfect! Ai ajuns in locul potrivit!

Inainte de asta insa, vreau sa-ti reamintesc, inainte sa te apuci sa-ti pregatesti actele pentru a te inscrie la un asemenea examen, care este conditia principala, fara de care poti sa-ti iei adio de la visul tau de a lucra ca medic in Spania: ai nevoie de examenul DELE C1 (asta inseamna un nivel foarte avansat). Acest examen se sustine la Institutul Cervantes din Bucuresti, in sesiuni prestabilite.

Eu te pot ajuta sa treci cu brio acest examen de limba spaniola!

Am experienta in pregatirea examenului D.E.L.E. (si nu numai) de aproximativ 10 ani.

Daca esti interesat sa faci intr-adevar meditatii la limba spaniola care sa te ajute sa promovezi acest examen garantat (nu doar sa-l promovezi), poti da clic pe linia albastra din partea de sus a paginii la sectiunea "MEDITATII SPANIOLA" pentru a vedea mai multe detalii despre cum te pot ajuta eu in implinirea visului tau de a lucra ca medic in Spania.

De asemenea, te pot ajuta si cu traducerea actelor necesare pentru depunerea dosarului de inscriere. In plus, daca esti student sau medic rezident titular al actelor pe care trebuie sa le traduci, beneficiezi de reduceri considerabile.

Daca esti interesat, contacteaza-ma telefonic (0727161661) sau prin email (elena.stanescu23@gmail.com) sa stabilim detaliile. :)

Acum, sa revenim la modele de examen MIR si raspunsuri:

1. Link de unde iti poti descarca modelul de examen de la sesiunea 2015/2016.

http://www.redaccionmedica.com/contenido/images/EXAMEN%20MIR%202015%20EXAMEN%20IMAGENES%20VERSION%203.pdf

2. Link de unde iti poti descarga si raspunsurile preliminare pentru modelul de subiecte de mai sus. Acestea au fost publicate in luna februarie inainte de aflarea rezultatelor finale pentru ca participantii la examen sa-si faca o idee asupra notelor pe care le vor lua.

http://www.redaccionmedica.com/contenido/images/Version_3_MIR_2016%281%29.pdf

Mult succes daca anul acesta te pregatesti pentru a deveni medic rezident in Spania!


Aboneaza-te la newsletter! Vei primi direct pe e-mail ultimele noutati din domeniul traducerilor. Iar daca ti-a placut postarea, da-i share pe reteaua ta socializare preferata alegand din pictogramele de mai jos.

Photo made with Pablo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...